Mobile Device Management

Mobile Device Management: beveiliging en beheer van mobiele apparaten

De samenleving is op dit moment mobieler dan ooit waardoor het gebruik van mobiele apparaten ook op zakelijk gebied enorm groot is. Dat maakt ons Mobile Device Management een onmisbare schakel in de Smart Business Solutions die wij faciliteren. Wij zorgen dat alle mobiele apparaten beheerd en beveiligd worden vanuit één centraal punt.

Binnen een bedrijf of organisatie heeft u te maken met bepaalde privacy- en veiligheidsnormen. Door middel van een goed MDM-beleid blijven deze normen onaangetast. De apparaten worden namelijk vanuit centrale digitale omgeving beheerd, beveiligd, geïnstalleerd en geconfigureerd. Zo voorkomt u dat gevoelige zakelijke bestanden en informatie in de verkeerde handen vallen. Bij diefstal kunnen apparaten bijvoorbeeld op afstand vergrendeld of gewist worden.

Door mobiele apparaten en applicaties up-to-date te houden, verklein je de kans dat zakelijke bestanden op straat komen te liggen. Bijkomend voordeel van Mobile Device Management is dat updates en upgrades allemaal tegelijk uitgevoerd kunnen worden. Bovendien maakt deze zakelijke oplossing het mogelijk om technische hulp op afstand te bieden.

About the Author

SBS Luijk

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *